Publisert av: seniorforum | 03/09/2016

Seniorfilmer onsdag 7 sept kl 1200 i Kimen kino

Løvekvinnen- Seniorfilm 7 sept kl 1200. 115 var tilstede på filmen om Løvekvinnen!

Kaffe og kake fra kl 1100

I en liten stasjonsby i Norge, en stjerneklar vinternatt i 1912, kommer det lille barnet Eva Arctander til verden. Hennes mor Ruth dør i barsel og faren Gustav sitter tilbake med et barn helt ulikt noe man har sett før: Hun er dekket av langt lyst hår over hele kroppen.

LØVEKVINNEN er en episk gripende historie bygget på Erik Fosnes Hansens internasjonale bestselger. Filmen har et stjernelag både foran og bak kamera. Skuespillerne er anført av Rolf Lassgård som nylig vant Guldbaggen i Sverige som Årets beste skuespiller for EN MANN VED NAVN OVE. Han spiller faren, stasjonsmester Gustav Arctander. Ro

Ben Hur- seniorfilm 7 sept kl 1200. 27 var tilstede på Ben-Hur!

Kaffe og kaker fra kl 1100

Historien om Ben-Hur er fortalt flere ganger på film. Mest kjent er den storslåtte stumfilmen fra 1925 og den episke Charlton Heston-versjonen fra 1959.

Den russiske regissøren Timur Bekmambetov (Night Watch, Day Watch, Wanted) syntes vi trengte en ny versjon. Hans Ben-Hur har noen sterke visuelle kvaliteter, men historiefortellingen er svak og uengasjerende.

Skuespillerne er av vekslende format, med Jack Huston som en glatt og pregløs Judah Ben-Hur i sentrum. Det er alt for lite å bry seg om her til at 2016-utgaven av Ben-Hur blir stort mer enn noen pene actionscener.

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: