Publisert av: seniorforum | 24/12/2015

God jul og godt nyttår, hva skjer i starten på det nye året?

Stjørdal seniorforum ønsker alle medlemmene en riktig god jul og et fredfullt nytt år! Og vi kommer med mange tilbud på aktiviteter i det nye året. I dette innlegget tar jeg med bare det skjer skjer i første delen på det nye året. Årets 3 første filmer er bestemt. Det er: En mann ved navn Ove den 13 januar, Birkebeinere den 17 februar og Et helt halvt år den 9 mars. Disse filmene er helt nye og har fått gode omtaler.

27 januar har vi i samarbeid med Kimen kulturhus konsert med Lill Lindfors. Konserten er dessverre allerede utsolgt. I tillegg til våre egne medlemmer kommer det ca 60 fra Innherred seniorforum og ca 40 seniorer fra Selbu. Det er ett godt tegn på at Kimen kulturhus har blitt et regionalt kulturhus.

Onsdag 24 februar får vi besøk av daglig leder i Rosenborg ballklubb, Tove Moe Dyrhaug, som har mye å fortelle oss om livet i fotballklubben.

Fredag 11 mars får våre medlemmer et spesielt godt tilbud på framføringen av Flaggermusen i Kimen kulturhus. Kjøp av billetter gjennom Opera Trøndelag vil bli kunngjort først på nyåret. For å kjøpe rabatterte billetter til forestillingen betinger det at vedkommende har betalt medlemskontingenten i Stjørdal seniorforum for 2016.

Og medlemskontingenten kan dere betale inn til konto 44652378215 pr nettbank, husk å skrive navnet.

Og som vanlig tar vi også imot medlemskontingent foran våre arrangement, første mulighet den 13 januar i forbindelse med seniorfilmen.

Da ser vi fram til en godt samarbeid også i 2016.

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: