Publisert av: seniorforum | 20/08/2015

Seniorbølgen tok Bølgen med storm- Alle kinosalene fulle og mange måtte snu i døra

Det gikk som mange trodde. Førsten filmen i Kimen med seniorfilm ble en stor suksess. Alle billettene ble utsolgt innen kl 1200 dagen i forveien, og minst 100 måtte snu i døra på visningsdagen grunnet at alle 375 plassene var opptatt. Og ved forestillingen i kveld er alle 113 setene i sal 3 utsolgt til 1745 forestillingen. Og disse plassene er nok også i stor grad seniorer som ikke fikk billetter til 1200 visningen. Det ble kaffe og gratis bløtkake på alle i dag. I kl. 1645 i kveld stiller seniorforum med kaffe og kaker for de som skal på forestillingen.

 

Vi markerer første seniorfilm på Kimen med gratis bløtkake! Billett inklusiv en kopp kaffe koster kr 85. Vi tar imot årskontingent for gamle og nye medlemmer. Kun kr 100.

Filmens anslag tar i bruk Geiranger-områdets svimlende natur med sveipende, vakre og brede bilder, nydelig filmet av John Christian Rosenlund. Det er en slående kontrast mellom den blendende innledningen og de imponerende og apokalyptiske scenene vi får se senere.

Det samme gjelder Christian Schaannings lyd, som virkelig setter trommehinnene på utfordrende prøver når filmen nærmer seg sitt klimaks, akkompagnert av Magnus Beites storslåtte katastrofemusikk.

En overvåkningssentral monitorerer det rasfarlige fjellpartiet (Foto: Fantefilm Fiksjon).
En overvåkningssentral monitorerer det rasfarlige fjellpartiet (Foto: Fantefilm Fiksjon).

Effektene er også fryktinngytende og overbevisende. Det merkes nok at budsjettet ikke tillater like mange skildringer av ødeleggelse som i en tilsvarende Hollywood-film.

Blant annet viser filmens plakat et stort cruiseskip mellom en flodbølge og Geiranger, men det er ikke noe skip med i filmen.

Tilintetgjørelsen av Geiranger blir heller ikke viet mange sekundene. Det vi får se, holder likevel høy katastrofestandard.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: