Publisert av: seniorforum | 27/08/2014

Seniorfilm «Tusen bitar» 10 sept kl 1200

Filmen om Bjørn Afzelius

I denne dokumentaren møter vi musikeren elsket av hundretusener, idealisten som ville gjøre verden bedre, og erobreren som fikk kvinner til å bedra sine ektemenn.
Bjørn Afzelius var en unik stemme. Han rystet hundretusener av skandinaver med en modig blanding av sanger om solidaritet med folk i nød – og sin egen lengsel etter å bli elsket. Han var en evig vandrer, full av motsetninger, en gåte.
Dette er en ærlig dokumentar om mannen bak myten, hvor vi møter både hans aller næmeste familie, venner, kolleger og andre personer som har stått han nær.

Bjørn Afzelius skrev et filmmanus med sitt liv, sier hans nærmeste. Afzelius snakket aldri om seg selv, men i musikken finnes sporene etter det han ikke kunne si. Savnet etter kjærligheten han aldri fikk som barn, lever i sangtekstene som gjorde ham til Skandinavias mest elskede og hatede artist. Gjennom samtaler med dem som kjente han best, blir vi kjent med idealisten bak de blankpussede cowboy-bootsene og det vakre ytret; et liv på jakt etter nærhet.

Billettpris kun kr 60.

Salg av kaffe og kaker fra kl 1100. Forny ditt medlemskap i Stjørdal seniorforum kun kr 100. Det gjenstår ennå mye av seniorforumåret 2014.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: