Publisert av: seniorforum | 29/03/2014

Seniorfilm 9 april-12 Years a Slave og Øyvære- Ca 300 var på seniorfilmene!

Øyvære vises som forfilm før 12 yers a slave. Dette blir en flott kinodag hvor vi får mye for pengene.

Nok en gang var det meget godt oppmøte på seniorfilmen. Det er tydelig at filmer midt på dagen er en fulltreffer for å få mange seniorer som kinogjengere.

‎2 t 13 min‎‎ – Drama‎‎ – engelsk‎
Regissør: Steve McQueen – Rolleliste: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Paul Dano, Garrett Dillahunt, Paul Giamatti, Scott McNairy, Lupita Nyong’o, Adepero Oduye, Sarah Paulson
12 Years a Slave er filmen basert på den sanne historien om Solomon Nothurp, en fri svart mann fra New York som blir bortført og solgt som slave på 1850-tallet i Louisiana. Her følger vi hans desperate kamp for å komme seg tilbake til familien og livet. Som slave blir Solomon utsatt for ufattelig mer »

Prosjekt «Øyvære» skulle i utgangspunktet være en kortfilm på om lag et kvarter; om en mann fra et tradisjonelt fiskevær – Sør-Gjæslingan og enkelte bygninger tilhørende Kystmuseet er ramma som ble valgt. Et prosjekt som i klippeprosessen har vokst til en film på nær en halv time.

Den erfarne teaterskuespilleren Grete Johansen fra Barbroteatret, fikk sammen med sin sønn Oskar Bjørnæs (12) to av de bærende rollene i «Øyværet».

Det hovedpersonens, spilt av Magne Olav Aarsand Brevik, kone i en tidligere fase av livet og skjebnen som framstilles og tolkes.

Kun kr 60 for billetten. Kaffe og kaker fra kl 1100. Husk innbetaling av årskontingenten kun kr 100. Kan gjøres før forestillingen , eller til konto 44652378215


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: