Publisert av: seniorforum | 27/12/2013

Ny rekord i antall besøkende på seniorkino ca 400 så filmen om Hundreåringen.

Fram til onsdag den 15 januar var det filmen om «jernkvinnen» som hadde rekorden på antall kinogjengere med ca 350 tilstede. Men 15. jan ble  rekorden slått.  over 400 møtte opp. Det medførte at kinosjefen måtte sette opp en ekstaforestilling kl 1430.

Til sammen var det  ca 135o besøkende på våre seniorfilmer i 2013, og det blir en  gjennomsnitt på ca. 170 besøkende pr film.

Det er meget gledelig for styret i seniorforum at det seniorfilmene blir så godt besøkt.

Etter et langt og innholdsrikt liv havner Allan Karlson på et gamlehjem i den tro at det vil bli hans siste stopp. Problemet er at helsen hans fortsatt er utmerket og dagene blir derfor veldig kjedelige.

Når feiringen av Allans 100-års dag nærmer seg, noe Allan ikke er det minste interessert i, benytter han sjansen og rømmer fra sitt kjedelige liv. En serie av hendelser tar i stedet Allan med på en ellevill og uventet reise omgitt av en gjeng kriminelle, mordere, en pose full av penger, en elefant og et inkompetent politi. For alle andre ville dette ha vært et eventyr for livet, men med Allans bakgrunn er det omtrent som vanlig. Ikke bare har han vært vitne til noen av historiens viktigste hendelser, han har også spilt en sentral rolle i dem. Vi følger Allans tidligere eskapader og hans utrolige innvirkning på historien, hvor han blant annet bidro til å oppfinne atombomben og ble gode venner med alt fra amerikanske presidenter til russiske tyranner … Hundreåringen er basert på Jonas Jonassons bestselger og er regissert av Felix Herngren – med Robert Gustafsson i hovedrollen.0

filmen starter kl. 1200, salg av kaffe og kaker fra kl. 1100

Husk fornying av medlemskap, kun kr 100

Inngang til filmen kun kr 60.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: