Publisert av: seniorforum | 05/10/2013

Optimistene-seniorfilm onsdag 9 okt – Meget godt besøkt 147 tilstede!

Optimistene er en dokumentar om et uvanlig volleyball-lag på Hamar med damer fra 66 til 98 år. Til tross for at de har trent sammen hver mandag i 40 år, har de aldri spilt en ordentlig kamp. Nettopp det vil de gjøre noe med. Men mot hvem?

Goro (98) er selve dronningen på laget, med sin viljestyrke, livsglede og sine lilla Converse-sko. Filmen følger Goro, Lillemor (88), Birgit (69) og de andre lagvenninnene på og utenfor banen under forberedelsene til den store dagen. Og kampstrategien er klar: Latter, samhold, hekleblomster og kanskje noen kjekke svenske gentlemen? Det hele leder opp til en uforglemmelig reise til Sverige og en storslått landskamp. Ungdommen er vår tids store ideal. Kanskje kan nettopp et lag med ballspillende damer i sin beste alder vise at det er de av oss som faktisk får oppleve å bli gamle som er de heldige?

Om regissøren: Gunhild Westhagen Magnor har manus, regi og foto på Optimistene. Hun har lang erfaring i å kommunisere med et stort publikum, gjennom blant annet dokumentarseriene Et lite stykke Thailand og Karanba: Hun har også flere enkeltstående dokumentarer bak seg, som Vinger under vann og Juletrebonden.

Salg av kaffe og kaker fra kl. 1100, Billettpris kun kr 60.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: