Publisert av: seniorforum | 20/08/2013

Suksess for seniorbluesen på Hell fredag 6 sept.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI underkant av OLYMPUS DIGITAL CAMERA300 seniorer var tilstede og koste seg med flott musikk fra vår ungdomstid, og med god mat i tillegg. Været var helt topp og vi fikk meget gode tilbakemeldinger på opplegget. Det kom deltakere fra Steinkjer, Innherred, Selbu og Trondheim. Vi fra Stjørdalsområdet var nok i overtall med ca 230 fornøyde deltakere. Det ble trangt på toget mellom Stjørdal/Hell og retur. Men takket være snille konduktører fikk alle bli med samme tog. Vi skal i ettertid evaluere opplegget, men vi i styret i Stjørdal seniorforum er motivert for å bli med på Hell blues også neste år!

Ole Myrbekk

Stjørdal Seniorforum

Inviterer på ”BlåTur” til Hell Stasjon

Fredag 6. September 2013, kl 12:00 – 13:30

Blues In Hell har hatt samarbeid med den kulturelle spaserstokken i Trondheim gjenneom de 3 siste årene. De har reist med tog til Hell Stasjon hvor de har blitt servert mat i festivalteltet ”Magic Mirror” samtidig som de har fått en liten smakebit fra artistene som medvirker på festivalen. I år ønsker festivalen å samle flere på dette hyggelige arrangemennet og inviterer andre seniorforum/ foreninger i Trøndelag med på ”Blå tur”. Blues in Hell har befestet sin posisjon som en av regionens flotteste kulturarrangement. Atmosfæren og omgivelsene rundt gamle erverdige Hell Stasjon er rent magisk og med ”speil teltet” Magic Mirror i sentrum, bør dette bare oppleves. Blues In Hell 2012 ble kåret til neste beste innendørs festival (”Best inndoor Festival”) under Festival Award Europe i Nederland.

PROGRAM

Avreise med bluestog (lokaltoget) fra Stjørdal Stasjon kl 11:52 – Ank. Hell Stasjon kl 11:57. Varm gryterett m/ ris og salat, vann og kaffe serveres kl 12:15.

Mulighet for kjøp av minneralvann, øl og vin (Festivalen har betalingsterminal)

Konsert med festival artister mellom kl 12:30 til 13:30

Avreise med bluestog (lokaltoget) fra Hell Stasjon kl 13:41 – Ank. Stjørdal Stasjon kl 13:48.

Programmet for Blues in Hell 2013 omtales som det beste på mange år og detaljene om dette og mye mer finner du på http://www.bluesinhell.no

Bilder fra Magic Mirror teltet

Pris for mat og kaffe – Kr. 100,- pr pers

Togreisen betaler hver enkelt utenom dette.

Påmelding innen tirsdag 3. september til

Ole Myrbekk tlf. 900 98 914

Magne Werstad tlf. 481 17851

Velkommen til en magisk opplevelse på Hell Stasjon


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: