Publisert av: seniorforum | 10/04/2013

Foredrag Thorvald Stoltenberg- «Det handler om mennesker» Ca 160 møtte opp, bra!

Barndomsvennene møtes hos seniorforum

Barndomsvennene møtes hos seniorforum

 De frammøtte til foredraget var meget godt fornøyd med Stoltenberg budskap. Han tok seg god tid til å snakke med mange, og ikke minst fikk han møte Bodil Berg som han lekte sammen med i Mosjøen i meget unge år. De husket godt, og hadde mye å fortelle hverandre. På grunn av knapphet på tid foregikk mesteparten av samtalen i baksetet i bilen som kjørte Thorvald tilbake til flyplassen.

Thorvald Stoltenberg må dessverre utsette sitt foredrag til den 16 april. Det er eneste muligheten til å få han til Stjørdal før Stjørdal  seniorforum tar sommerferie. Beklager at foredraget måtte utsettes, men det er noe en må regne med fra tid til annen.

Vi har vært så heldige å få Thorvald Stoltenberg som foredragsholder i vår forening onsdag 20 mars kl 1200. Vi tar ikke sjansen på at det blir nok plass i Lokstallen denne gang. Derfor blir Stjørdal kino stedet for foredraget. «Det handler om mennesker» som omhandler mennesker som han har møttt og erfaringer han har fått gjennom dette. Det bør være et tema som mange er interessert i å høre mere om.

Inngang medlemmer kr 50 andre kr 100. Forny/tegn medlemsskap for 2013 for kr 100 så blir det bare å betale kr 50 for inngangen. Dere får også ei flott penn på kjøpet!

Kaffe og kaker fra kl 1100 som vanlig.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: