Publisert av: seniorforum | 18/03/2013

Jag etter vind-seniorkino ble pubikumssuksess med 264 tilstede.

    Seniorfimene er stadig like populære. Det viste også denne filmen hvor det møtte hele 264. Dette til tross for det flotte vinterværet i har for tiden. Det tyder på at vi treffer godt med valg av filmer og at de som kommer setter pris på den sosiale biten med kaffe og kaker som serveres i timen før hver forestilling!

Jag etter vind

Norge 2013 Regi: Rune Denstad Langlo Med: Marie Blokhus, Tobias Santelmann, Sven-Bertil Taube Genre: Dram

I Jag etter vind møter vi Anna som lever livet som klesdesigner i Berlin med forloveden sin. Når bestemoren dør reiser hun motvillig tilbake til hjembygden sin for å besøke bestefaren som er hennes eneste gjenværende slektning. Møtet er uønsket fra bestefarens side og han ser helst at hun kommer seg vekk derfra. Til tross for isfronten dem i mellom, bestemmer Anna seg for å bli og hun blir tvunget til å forholde seg til familiens og sin egen fortid. Under oppholdet treffer hun også på ungdomskjæresten Håvard som nå har en liten datter. Annas besøk blir alt annet enn forventet når gamle minner og begravde hemmeligheter kommer frem gjennom mennesker hun ikke har sett på ti år.

Regissør Rune Denstad Langlo leverer sin andre spillefilm med ekstrem autensitet og dybde. Noe av det beste i hele filmen er skuespillerprestasjonene til Marie Blokhus i samspill med Sven-Bertil Taube som spiller Anna og bestefaren.

Filmen varer 1 t og 30 min. Inngang kr 60, kaffesalg fra kl 1100. Husk å fornye medlemskapet/nytt medlem kan tegnes før filmen, kun kr 100.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: