Publisert av: seniorforum | 07/02/2013

Årsmøte Stjørdal seniorforum gjennomført 6 februar

Per ottesen

Per ottesen

Årsmøtet ble gjennomført i spisesalen på brakkeriggen til Tverrås entreprenør onsdag 6 februar. I forkant av årsmøtet orienterte Bjørn Ove Slind fra Gjensidige, Stjørdal brannkasse om trafikksikkerhetsdag på Lånkebanen den 20 februar. Det foregår i samarbeid med HINT og studentene som kan gi oss god veiledning i praktisk kjøring. Per Ottesen holdt deretter et meget interessant foredrag over emnet: » Et tilbakeblikk på levd liv». Han har gjennom sine 80 år hadd et meget rikt liv med mange erfaringer som han delte med oss. Han beviste i ung alder at han var et organisasjonstalent og dette har preget hele hans liv både yrkesmessig og gjennom sine mange lederoppgaver i både store og små organisasjoner. Meget bra!

Så til årsmøtet. Det virket som de ca 45 tilstedeværende var godt fornøyd med de aktiviteter/tilbud som vi har gjennomført i løpet av året. Det vises til vår årsberetnig. Vi har en sunn økonomi takket være at vi har over 500 medlemmer, og at våre datakurs gir oss inntekter via Nord Norsk Pensjonsistskole. Handlingsplanen for 2013 ble presentert og vi fortsetter i samme spor. Nå får vi også igangsatt datakafe, og likedan ser det ut til at vi kan starte et kurs i engelsk for de som trenger litt oppfriskning.

Det ble ikke de store utskifter i valget. Liv Eriksen og Ola M Lerfald gikk ut og Mildrig Adserø og Svein Tore Hognes kom inn. Vi takker de som har vært med som tillitsvalgte og ønsker de nye velkommen inn i et aktivt styre.

Som leder vi jeg takke styret for det arbeidet som den enkelte har lagt ned til beste for alle våre medlemmer og alle andre som har deltatt på våre aktiviteter og arrangement.

Ole Myrbekk, leder


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: