Publisert av: seniorforum | 15/12/2012

180 kom for å se Sommerbryllup i Italia.

Sommerbryllup i ItaliaDet var en meget gledelig start på kinoåret for Stjørdal kino og Stjørdal seniorforum. 180 møtte opp, og de fleste kom så tidlig at det ble tid både til prat og kaffe. Og etter forestillingen virket de som de fleste var meget godt fornøyd med bryllupet i Italia.

Det er første filmen i det nye seniorkinoåret. Som vanlig er det salg av kaffe og kaker fra kl 1100 og med filmstart kl 1200. Billettpris kun kr 60.

Sommerbryllup i Italia er den nye filmen til Oscar-vinneren Susanne Bier, skrevet av henne selv og Anders Thomas Jensen, med Pierce Brosnan og Trine Dyrholm i hovedrollene. Det er en varm, morsom og livsbejaende historie om hvordan, når du tror alt er forbi, det virkelige livet plutselig ser ut til å begynne.

Med varme, godhet og selvsikkerhet, har Susanne Bier ristet sammen en cocktail bestående av kjærlighet og humor, frekk dialog og delikat konstruerte figurer, som vil røre selv et hjerte av stein.

To svært forskjellige familier møtes i en nydelig, gammel italiensk villa, midt i en idyllisk sitronlund. Anledningen er et romantisk bryllup, nøye planlagt ned til minste detalj. Selvfølgelig går ingenting som planlagt, men alt løser seg likevel på merkelig vis.

Sommerbryllup i Italia er en frigjørende annerledes komedie, som vil vekke håp og gnist hos alle med hjertet på rett sted.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: