Publisert av: seniorforum | 30/04/2012

Seniorkino 9 mai «Hva om vi alle bodde sammen»? 107 besøkte kinoen denne dagen!

Til tross for at onsdagen dukket opp med for en gangs skyld meget godt vær, var det 107 som besøkte kinoen. Det er vi meget godt fornøyd med. Takk til dere alle som har vært med både på det sosiale i forkant av filmene, og støttet opp om seniorkinoen. Vi starter opp igjen tidlig høst, sannsynligvis 5 september.

Hilsen Styret i Stjørdal seniorforum

 

«Hva om vi alle bodde sammen»? er tittelen på filmen. Opprinnelig var det planlagt med «the Lady», men det viser seg at denne filmen har fått dårlig oppslutning. Men den nå valgt filmen kan passe bra for vår aldersgruppe og som dere ser er det med mange kjente filmskuespillere.

Annie, Jean, Claude, Albert og Jeanne har vært venner i mer enn 40 år. Når hukommelsen og hjertet begynner å svikte, og sykehjemsspøkelset banker på døra, gjør de noe uventet: De bestemmer seg for å flytte sammen.  Det er et sprøtt prosjekt, men selv om samboerskapet forvirrer og vekker gamle minner, begynner et nytt, spennende eventyr: Livet i kollektiv.. som 75-åring! Filmen byr på kjente skuespillernavn som Jane Fonda, Geraldine Chaplin og den gode, gamle komikeren Pierre Richard. Dessuten Daniel Brühl; kjent fra bl.a. «Good bye Lenin».

Som vanlig er det salg av kaffe og kaker fra kr 1100 og forestillingen begynner 1200. billettpris kun kr 60. Siste filmen i vårsesongen!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: