Publisert av: seniorforum | 24/08/2011

Meld dere på rundtur i Stjørdal 7 september!

EN REISE I STJØRDAL KOMMUNE HVOR VI BESØKER MANGE STEDER UTENOM ”STJØRDAL BY”

Onsdag 7. september inviterer Stjørdal seniorforum til å bli med på en reise rundt omkring i Stjørdal. Som det seg hør og bør et seniorforum, har vi vært så heldig å få tak i en veteranbuss fra Fjerdingen busselskap og  med Kjell som sjåfør.

Turen starter fra den store parkeringsplassen på Husbyjordet kl 0930. Og vi satser på å være tilbake ca kl 1600. Vi vil ikke si noe mer om hvor turen går rundt omkring i vår kommune, men vi tror at mange vil oppleve noe nytt denne dagen.

Forresten, to ting kan vi si fra om. På vår vei vil vi besøke nybutikken i Flora. Derfor bør alle ha med litt ekstra penger og en handleliste. Det kan da være greit med handelslekkasje også den andre veien. Det andre som vi vil informere om, er at det blir lunsj på Hegramo kafe. Hver enkelt kjøper det som passer.

Hvis dere har på svarte skinnsko på turen, kan det bli en ekstra bonus underveis. Forøving må bekledningen tilpasses værvarslet. Programmet legger opp til at vi må ut av bussen noen ganger og kanskje gå noen korte turer.

Bussen til Kjell tar 33 passasjerer og her bruker vi ”først til mølla” prinsippet, og hvor det er medlemmer med ledsagere som har førsteprioritet.

Dagsturen koster kr 120 for medlemmer og for ”ikke medlemmer” blir prisen kr 150. Som tidligere nevnt, bekoster den enkelte handlingen i Flora og bespisningen på Hegramo.

Påmelding på tlf. 90098914 eller mail ole.myrbekk@ktv.no innen 2 september.

Dette blir første arrangementet i seniorforums regi i høst. Det neste blir seniorkino den 14 sept.

Hilsen Ole Myrbekk


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere liker dette: